Jade Wissink en Danny Sanders hebben elkaar leren kennen in 2019 bij de gemeente Amsterdam., waar zij zich hebben ingezet voor inclusie en diversiteit. Jade heeft een netwerk voor vrouwen in de bouw opgericht en Danny hield zich bezig met de organisatie van de gemeentelijke deelname aan de Pride. In deze thema's hebben zij elkaar gevonden.

 

Vanuit deze gezamenlijke drive zijn zij in 2020 The Inclusion Studio begonnen om organisaties te helpen inclusiever te worden.

Download hier hun manifest.

Jade Wissink

Manager, trainer en spreker. Jade heeft als vrouw altijd het gevoel een stap meer te moeten zetten om gekend te worden om haar talenten. Ze ervaart soms 'positieve discriminatie': "Er moet nog een vrouw bij..."

Als Inclusion Advocate, maakt zij zich hard voor gelijkheid op de werkvloer. Het laten zien van de meerwaarde van een divers en inclusief team is haar missie als manager en als trainer.  

 

Co-founder en Trainer @ The Inclusion Studio 

Danny Sanders

Coördinator, adviseur en innovator. Met inlevingsvermogen ziet Danny in moeilijke onderwerpen kansen. Als Status Quo-Changer schuwt hij niet om ideeën uit onverwachte hoeken te opperen en risico’s te nemen. Coördinerend, constructief en eerlijk zet hij zijn schouders onder iedere opdracht. Hij weet tegelijkertijd te enthousiasmeren en duurzame resultaten te boeken. Een denker én een doener. 

Co-Founder en Trainer @ The Inclusion Studio

Contact

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle