Danny Sanders The Inclusion Studio.jpg

Danny Sanders

Strategisch, onderzoekend, innovatief. Met inlevingsvermogen ziet Danny in moeilijke onderwerpen kansen. Als Status Quo-Changer schuwt hij niet om ideeën uit onverwachte hoeken te opperen en risico’s te nemen. Coördinerend, constructief en eerlijk zet hij zijn schouders onder iedere opdracht. Hij weet tegelijkertijd te enthousiasmeren en duurzame resultaten te boeken. Een denker én een doener. 

Co-Founder en eigenaar @ The Inclusion Studio

Jade Wissink

Zelfstandig ondernemer met hart voor de publieke zaak.

Als communicatiemanager en inclusion advocate werkt Jade aan impactvolle projecten op het gebied van innovatie, democratie en inclusie. Haar kracht is het bouwen van bruggen tussen de organisatie en haar klanten of burgers. De omgeving centraal stellen en zorgen dat de organisatie ook een afspiegeling is van haar omgeving.

 

Co-founder en trainer @ The Inclusion Studio 

Jade Wissink The Inclusion Studio
The Inclusion Studio Tatiana Alekseeva.j

Tatiana Alekseeva

Inclusie is voor Tatiana als een veelzijdige diamant. Het gaat volgens haar om zorg en moed, nederigheid en neutraliteit, mededogen en zorgvuldig luisteren. Tatiana laat een diamant schitteren door standpunten en meningen over onderwerpen samen te brengen, keuzes van de meerderheid te verrijken met de wijsheid van minderheden en een visie te vertalen in gestructureerd beleid dat de waarden van een organisatie ondersteunt. Tatiana's superhelden-vaardigheden zijn data-gedreven verandermanagement, emotionele intelligentie en humor.

 

Bedrijfsanalist en Inclusiemanager @ The Inclusion Studio 

Niki Sluijter

Onderzoeker, ontwerper en verbinder zijn de woorden die Niki omschrijven. Haar belangrijkste doelstelling is om van inclusie en diversiteit een centraal en breed gedragen thema te maken binnen organisaties. Niki heeft als missie om niet de persoon te transformeren, maar het systeem. Ze bekijkt daarom de feiten en het beleid van een organisatie en onderzoekt of dit aansluit bij de doelstellingen op het gebied van inclusie & diversiteit in de dagelijkse praktijk. Vanuit haar wetenschappelijke achtergrond binnen deze thema's, hoopt zij theorie en praktijk samen te laten komen met een 360° aanpak die evidence-based is. Niki is er voor de lange adem!

 

Onderzoeker en trainer @ The Inclusion Studio 

The Inclusion Studio Niki Sluijter.jpg
The Inclusion Studio Pride 2019 Danny Sa

Danny Sanders en Jade Wissink hebben elkaar leren kennen in 2019 bij de gemeente Amsterdam., waar zij zich hebben ingezet voor inclusie en diversiteit. Jade heeft een netwerk voor vrouwen in de bouw opgericht en Danny hield zich bezig met de organisatie van de gemeentelijke deelname aan de Pride. In deze thema's hebben zij elkaar gevonden.

 

Vanuit deze gezamenlijke drive zijn zij in 2020 The Inclusion Studio begonnen om organisaties te helpen inclusiever te worden.

Download hier hun manifest.