Ons Team

Maak kennis

Danny Sanders

Oprichter & eigenaar The Inclusion Studio

Strategisch, onderzoekend, innovatief. Met inlevingsvermogen ziet Danny in moeilijke onderwerpen kansen. Als Status Quo-Changer schuwt hij niet om ideeën uit onverwachte hoeken te opperen en risico’s te nemen. Coördinerend, constructief en eerlijk zet hij zijn schouders onder iedere opdracht. Hij weet tegelijkertijd te enthousiasmeren en duurzame resultaten te boeken. Een denker én een doener.

Jade Wissink

Mede-oprichter en trainer

Als communicatiemanager en inclusion advocate werkt Jade aan impactvolle projecten op het gebied van innovatie, democratie en inclusie. Haar kracht is het bouwen van bruggen tussen de organisatie en haar klanten of burgers. De omgeving centraal stellen en zorgen dat de organisatie ook een afspiegeling is van haar omgeving.

Tatiana Alekseeva

Business analyst en inclusie manager

Inclusie is voor Tatiana als een veelzijdige diamant. Het gaat volgens haar om zorg en moed, nederigheid en neutraliteit, mededogen en zorgvuldig luisteren. Tatiana laat een diamant schitteren door standpunten en meningen over onderwerpen samen te brengen, keuzes van de meerderheid te verrijken met de wijsheid van minderheden en een visie te vertalen in gestructureerd beleid dat de waarden van een organisatie ondersteunt. Tatiana's superhelden-vaardigheden zijn data-gedreven verandermanagement, emotionele intelligentie en humor.

Daphne Gehrels

Socioloog en onderzoeker

Daphne is een connector, en houd ervan de spin in het web te zijn. Ze maakt graag connecties tussen mensen, tussen ideeën, tussen theorie en praktijk, tussen de kleine details en het grotere plaatje. Ze weet dat uiteindelijk alles met elkaar verbonden is en dat het bos niet enkel de totaal som van de bomen is. Ze ziet het werk in de ruimte van diversiteit en inclusie als een manier om de vele losse draadjes waar we in onze samenleving mee zijn komen te zitten weer met elkaar te verbinden en zo tot een mooier geheel te komen. Daphne heeft een academische achtergrond in zowel Organisatiewetenschappen en (Europese) Sociologie en heeft veel tijd in het buitenland doorgebracht, wat haar zowel een kritische blik als een sensitieve kijk op de wereld heeft gegeven.

Lindy Maris

Trainer and founder @ Impact a la carte

Niet alleen je hoofd, maar ook je hart inzetten, in je werk en daarbuiten: Lindy Maris ontdekte de toegevoegde waarde van die aanpak, zowel op haarzelf, op haar werkgeluk en op de wereld om haar heen. Tegenwoordig helpt ze andere professionals hetzelfde te bereiken en ook meer vanuit het hart te werken. Lindy ontwikkelt en verzorgt masterclasses voor The Inclusion Studio, samen met oprichter Danny Sanders. Ze zet zich graag in voor bewustwording op dit thema. Ze is daarnaast oprichter van trainingsbureau Impact a la carte. Impact a la carte combineert vaardigheidstraining met maatschappelijke impact.

Siela Ardjosemito-Jethoe

Samenwerkingspartner

Siela is een expert op het gebied van diversiteit en inclusie. Haar expertise zet ze in als spreker, adviseur, trainer en coach. Ze is duidelijk in haar manier van overbrengen, haar kracht zit in het verbinden en met elkaar een vraagstuk aan te pakken. Haar belangrijkste doel is streven naar het vergroten van gelijkwaardigheid in organisaties en zo het beste uit eenieder te naar voren helpen brengen.

Sergio Bartelink

Data analist

Sergio is half Nederlands en half Argentijns, wat tot uiting komt in zijn passie voor analyse gecombineerd met een focus op maatschappelijke betrokkenheid. Sergio is een energiek en behulpzaam persoon die graag initiatief neemt. Hij vindt het leuk om vraagstukken tot in detail te bespreken en samen tot creatieve oplossingen te komen. Uiteindelijk is het belangrijkste voor Sergio om antwoorden te vinden en zo mensen in staat te stellen zich te richten op datgene waar ze zelf passie en kwaliteit voor hebben.