The Inclusion Studio / Media  / Danny Sanders Over Emotionele Gesteldheid [Podcast]

Danny Sanders Over Emotionele Gesteldheid [Podcast]

Danny Sanders werd begin vorig jaar door het Financieel Dagblad benoemd als één van de 50 talenten voor 2021. Als professional heeft hij voor Amazon en Gemeente Amsterdam gewerkt.

Al snel kwam hij erachter dat er nog veel winst te behalen valt in inclusiviteit binnen bedrijven en is zo The Inclusion Studio begonnen. Hiermee adviseert Danny via een top-down structuur aan bedrijven hoe zij het beste de inclusiviteit aan kunnen pakken. In deze aflevering gaan we hier dieper op in. Veel luisterplezier!

Winnaars Van Het Leven is voor iedereen die bereid is de potentie uit henzelf te halen zonder dat dit ten koste gaat van geluk en gezondheid.

In de podcast gaan Gerben Roosink en Rick van der Deure van Mind the Body in gesprek met gasten die in hun ogen het maximale uit hun leven halen, optimaal presteren en echte winnaars van het leven zijn. Ook al denkt de gast daar zelf soms anders over.

Ze bespreken vitaliteit, leiderschap en gaan in op de vier pijlers van high performance: fysieke, mentale, emotionele en spirituele gesteldheid.

No Comments

Post a Comment